Как да предотвратите изтриване на имейл акаунт на iPhone

Изтриването на имейл акаунт в iPhone е изненадващо просто нещо. Тази статия може да ви преведе през стъпките, които ще ви позволят да изтриете акаунт за по-малко от минута. Но ако акаунтът е добавен на устройство на някого, което може да има проблеми с повторното добавяне на имейл акаунта в бъдеще, като дете или служител на вашата компания, тогава може да предпочетете, че те няма да могат да правят никакви промени в техните имейл акаунти.

За щастие на iPhone има меню, което можете да конфигурирате, което ще блокира или ограничи достъпа до определени опции и функции на устройството. Нашето ръководство по-долу ще ви покаже как да активирате тези ограничения, така че никой да не може да изтрие имейл акаунт без парола, която сте задали.

Блокирайте възможността за изтриване на имейл акаунт в iOS 8

Стъпките в тази статия бяха извършени на iPhone 6 Plus, в iOS 8.4.

Имайте предвид, че следването на тези стъпки също ще попречи на потребителя на устройството да редактира или добавя имейл акаунти. Ако искате да направите каквито и да било промени в имейл акаунтите на iPhone, тогава ще трябва да следвате тези стъпки отново, за да активирате отново промените в акаунта на устройството.

Стъпка 1: Отворете менюто за настройки .

Стъпка 2: Изберете опцията Общи .

Стъпка 3: Превъртете надолу и изберете опцията Ограничения .

Стъпка 4: Докоснете синия бутон Активиране на ограничения в горната част на екрана.

Стъпка 5: Създайте парола, който ще е необходим за извършване на бъдещи промени в настройките в менюто Ограничения.

Стъпка 6: Въведете отново парола, който току-що сте създали, за да го потвърдите.

Стъпка 7: Превъртете надолу и изберете опцията Акаунти под Allow Changes .

Стъпка 8: Изберете опцията Не допускайте промени .

В това меню има много други настройки, които също могат да бъдат полезни. Например, можете да блокирате определени уебсайтове на устройството, ако го конфигурирате за дете или служител.

© Copyright 2023 | computer06.com