Как да се върнете към частно сърфиране в iOS 9

Частното сърфиране има много приложения, когато сърфирате в мрежата на вашия лаптоп или настолен компютър, така че е полезно да имате възможност за частно сърфиране в приложението Safari на вашия iPhone. Но начинът за влизане или излизане от режим на частно сърфиране в iOS 9 може да бъде малко объркващ, когато започнете да го използвате, дори до момента, в който може да не сте сигурни дали сте в режим на частно сърфиране или не.

Нашето ръководство по-долу ще ви покаже как да превключвате между обичайно и частно сърфиране, за да можете да се върнете към частно сърфиране, ако не искате Safari да запазва бисквитки или данни от вашата сесия на сърфиране.

Връщане към частното сърфиране в iOS 9

Стъпките в тази статия ще предполагат, че в момента сте в режим на редовно сърфиране в браузъра Safari на вашия iPhone, но бихте искали да преминете към режим на частно сърфиране, за да продължите да гледате страница, която преди не сте затворили, или ако желаете за да видите ново съдържание в режим на частно сърфиране.

Ето как да се върнете към частното сърфиране на iPhone в iOS 9 -

  1. Отворете браузъра Safari .
  2. Докоснете иконата Tabs в долния десен ъгъл на екрана.
  3. Докоснете частния бутон в долния ляв ъгъл на екрана.

Тези стъпки са показани и по-долу със снимки -

Стъпка 1: Отворете уеб браузъра Safari .

Стъпка 2: Докоснете бутона Tabs в долния десен ъгъл на екрана. Това е иконата с два квадрата, които се припокриват. Ако не виждате долната лента на менюто, може да се наложи да превъртите нагоре на страницата, за да я покажете.

Стъпка 3: Докоснете частния бутон в долния ляв ъгъл на екрана.

За разлика от частното сърфиране, което се случва в уеб браузърите на вашия лаптоп или настолен компютър, Safari не затваря автоматично раздели, които са отворени в режим на частно сърфиране, когато излезете от сесията. Научете повече за излизането от частно сърфиране на iPhone, за да гарантирате, че страниците, посетени в частно сърфиране, няма да бъдат отворени следващия път, когато влезете в режим на частно сърфиране.

© Copyright 2022 | computer06.com